Кул дизајни кои ги решаваат летните проблеми

Сите со нетрпение го чекаме летото, но кога температурите ќе се искачат над 35 степени, сите повторно се жалиме.
Пишува: Црнобело


Овие дизајни ќе ви бидат најдобри пријатели токму во тие пеколно жешки денови и ќе го олеснат топлото секојдневие.

Сè што ни треба за безгрижно лето:

Силиконска чашка која ја собира во џеб


Пеперутка душек


Потпирач за на песок


Водни платформи за цело друштво


„Чипс“ за нишање или одмор


Маска за нуркање со вградена камера


Мини масичка за на плажа


Сеф за на плажа


Прскалка за додека се сончате


Компактен туш, доколку не трпите сол на кожата


Фотелји кои лесно се полнат со воздух


Висечко мини шаторче кое држи сенка


Бразлетна која се дува кога ќе ја потегнете


Пешкир кој се пакува како ранче


Држач за пешкирот да не летне, со помош на шише вода


Канџи за копање песок


Простирка која е невозможно да ја направите со песок


No comments

Powered by Blogger.