Анџелина Џоли на прошетка со децата Нокс и Шајло, по скандалот со Бред Пит (фото)

Битката со Бред Пит околу начинот на кој ќе се грижат за децата продолжува, а Анџелина, и покрај главоболките околу тоа, се труди да мине квалитетно време со своите деца.


Пишува: Црнобело

Минатиот месец Анџелина Џоли го поведе своето семејство во Лондон, кога го снимаше филмот Maleficent 2. Но, сега тие повторно се во Лос Анџелес, а Анџелина e фотографирана за време на прошетка со нејзините деца Шајло (12) и Нокс (10).

Анџелина е во жестока битка со поранешниот сопруг Бред Пит откако го обвини дека не плаќал некоја значајна сума за грижа за децата.

Децата сега се ставени во средина, но сепак актерката се труди да не почувствуваат негативна енергија, минувајќи многу време со нив и носејќи ги секаде со себе.

Иако, од снимањето на вториот дел на Maleficent Џоли заработи 20 милиони долари, таа тврди дека нема пари за да им купи нов дом на нејзините 6 деца.

Mom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmerMom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmerMom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmerMom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmerMom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmerMom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmerMom on the go: Angelina Jolie was was spotted with her kids Shiloh, 12, and Knox, 10, in the Los Feliz neighborhood of Los Angeles Wednesday as her divorce drama with ex Brad Pitt continued to simmer

No comments

Powered by Blogger.