Астро ќоше: Што прават хороскопските знаци кога не ви одговараат на порака?

Лавот не ви одговара на пораките затоа што му пишуваат други, додека на Jарецот можеби едноставно не му се зборува во моментот.

Пишува: Црнобело   Некои не одговараат само кога јадат, спијат или можеби го изгубиле телефонот, додека други намерно ве „кулираат“ и сметаат дека имаат поважна работа од вас.

Какви сте според хороскопскиот знак? Што би ве спречило да одговорите на порака?

No comments

Powered by Blogger.