5 твитови кои ја исмеваат Меланија Трамп

Од нејзиниот мистичен израз на лицето до „портокаловата“ кожа, Меланија Трамп е на удар на твитерџиите.

Пишува: Црнобело  Меланија Трамп има армија фанови низ целиот свет, но има и многу такви кои не ја обожаваат првата дама на САД. Таа особено е мета на твитерџиите.

Од нејзиниот изглед до бракот со Доналд Трамп, сè e на тапет.

Дел од твитовите што ја исмеваат:

1. Меланија Трамп секогаш изгледа како штотуку да сфатила дека се омажила за Доналд Трамп.
2. Изгледа дека единствениот ѕид што Доналд Трамп го изгради е оној со Меланија Трамп.


3. Меланија Трамп секогаш изгледа како да ве знае од некаде, но не може да се сети од каде.


4. Подобро е да живееш еден ден како плагијатор, отколку 100 години само како жена трофеј, е мотото на Меланија Трамп. (Твит инспириран од говорот што Меланија го украде од Мишел Обама.)
5. Меланија Трамп не ги сака мажите поради парите, туку поради тоа што може да ѝ обезбедат силикони, додатоци во косата и посети на солариум за да има портокалова кожа.


No comments

Powered by Blogger.