Жените од целиот свет одбраа – 20 најубави мажиВо морето од натпревари и топ листи, секоја година жените си одбираат по неколку мажи кои им ги освоиле симпатиите со шармот, физичкиот изглед и успесите.Оваа година, листата за 20 најубави мажи формирана онлајн, од 3 милиони интернет корисници ширум светот, изгледа вака:
Треванте Роудс, актерТиен, пејач


Тони Махфуд, модел


Мичиел Хуисман, актер


Марио Касас, актер


Бариш Ардуч, актер


Арон Тејлор-Џонсон, актер


Чонгјук, пејач


Оскар Ајзак, актер


Јенсен Еклс, актер


Мариано ди Вајо, блогер


Сехун, танчар и пејач


Идрис Елба, актер


Феликс Целберг, блогер


Стенли Вебер, актер


Вилијам Леви, актер


Џејмс Рид, пејач


Арми Хамер, актер


Џејсон Момоа, актер


Ким Тае Хјун, пејач


No comments

Powered by Blogger.