Тура на убавина: 13 прекрасни жени од вкрстени националности (фото)

Кога ќе се измеша африканска со германска крв, резултатот очекувано е прекрасна егзотична убавица, зарем не?
Пишува: Црнобело  


Кога ќе се измешаат две нации и од нив ќе се соберат во едно најубавите карактеристики, тогаш имаме луѓе со неверојатен изглед.

Тие изгледаат егзотично и имаат некоја специфична убавина.

Докази дека жените од вкрстени националности се најубави:

Африка + Португалија


Хаваи + Данска


Грција + Франција


Бразил + Франција


Етиопија + Грција


Кореја + Шведска + Германија


Африка + Јапонија


Африка + Германија


Холандија + Нигерија


Сингапур + Тајланд + Полска


Доминканска Република + Германија


Русија + Шведска + Гана


Јапонија + Полска + Англија + Ирска


No comments

Powered by Blogger.