12 илустрации за тоа како љубовната врска се менува по само 1 година

Сите цврсти и здрави врски кои траат со години добро се сеќаваат дека почетокот бил далеку поразличен од моменталната ситуација.
Пишува: ЦрнобелоНа почетокот девојката секогаш била нашминкана, нарачувала исклучиво салата и вода, евентуално чашка вино, додека пак мажот секогаш мирисал беспрекорно и имал манири на прав џентлмен.


Да не се обесхрабрувате, љубовта е прекрасна и без сите овие совршености, а тоа најдобро ќе ви го раскажат следните 12 илустрации.

Како љубовта еволуира со текот на времето:No comments

Powered by Blogger.