10 начини на кои можете целосно да го промените домот без многу да потрошите

Реновирањето во домот може да биде комплициран процес, а како што се затоплува времето, така повеќето размислуваат на пролетно освежување.


Пишува: Црнобело

Секако, кога ги гледаме сите идеи на кои може да направиме промена во домот, првото на што помислуваме е колку пари ќе ни бидат потребни.

Но понекогаш постои можност да се направи промена и без многу да се потроши.

И очекувано, таквите промени ни се омилени, па погледнете неколку идеи:
Не користете рамки само за фотографииКористете поделба на зоните во просторот

Декорирајте ги и обичните работи

Променете го потпирачот на креветот

Променете ги кваките на вратите


Нагласете ги работите кои не може да ги скриетеКористете ја висината максимално

Додадете текстура на обичните ѕидови

Не комплицирајте кога станува збор за плафонот

Создавајте оптички илузии

No comments

Powered by Blogger.