Cardi B сподели нова песна 'Be Careful'


Нејзиниот деби албум 'Invasion of Privacy' излегува на 6 април.

Cardi B сподели нова песна од нејзиниот албум 'Invasion of Privacy'. Следи после нејзиниот успешен претходен сингл со 21 Savage “Bartier Cardi”.

Со малку поразлични, R&B вибрации заедно со познатиот вокал на Cardi B со оваа песна изгледа го повикува Offset индиректно со стихот "I wanna get married, like the Curries, Steph and Ayesha shit,” she raps. “But we more like Belly, Tommy and Keisha shit/Gave you TLC, you wanna creep and shit/Poured out my whole heart to a piece of shit.”.

'Invasion of Privacy' ќе биде објавен на Април 6-ти. Листата на песни не е јавно објавена се уште но знаеме "Bodak Yellow," "Bartier Cardi" (featuring 21 Savage) и "Be Careful" ќе бидат дел од истиот.


No comments

Powered by Blogger.