Кога не знаете кои чевли да ги облечете, искористете го трикот на Викторија Бекам

Викторија Бекам е поим за беспрекорен стил, па затоа никогаш нема да погрешите ако искористите некој нејзин моден трик.

Пишува: Црнобело

Во последно време Викторија ја гледаме во колор-блок комбинации составени од парчиња облека кои самата ги дизајнира. Но, еден детаљ е посебно интересен – нејзиниот избор за чевли.

Очигледно е дека повеќе чевлите не мора да ви одговараат на апсолутно ништо друго на вас.

Па така, во комбинација од сино-бордо комплет, таа одбира да облече жолти штикли.

Со лаванда оделото пак – одбра светло зелени салонки.

Па, следен пат кога нема да знаете кои чевли да ги облечете, искористете го нејзиниот трик кој гласи - Било кои, само да се во тотално различна боја од сите кои ги имате на вас.

Image result for victoria beckham shoes

Image result for victoria beckham shoes

Image result for victoria beckham shoes

Image result for victoria beckham shoes

Image result for victoria beckham shoes

Image result for victoria beckham shoes

Image result for victoria beckham shoes

No comments

Powered by Blogger.