Како секој хороскопски знак покажува љубов - во максимум 6 зборови?

Предан Овен, огнен Рак, внимателен Стрелец... Какви сте вие во љубовта? Дали сакате искрено и без размислување за последиците?

Пишува: Црнобело


Некои хороскопски знаци сакаат како животот да им зависи од тоа, додека други внимаваат да не бидат повредени и се умерени во љубовта.

Дали и вие сте од оние кои сакаат како животот да им зависи од тоа и дури и кога бурите ќе надојдат секогаш погледот го насочуваат кон сонцето?


Како покажува љубов секој хороскопски знак:


 

No comments

Powered by Blogger.