Меланија Трамп со синот Барон ја пречекаа новогодишната елка за Белата куќа (фото)

Меланија Трамп ја продолжи традицијата и како прва дама, заедно со синот Барон, ја пречека официјалната новогодишна елка за во Белата куќа.


Пишува: Црнобело

Воен бенд свирел празнични мелодии додека коњите со 5-метарската елка се приближувале кон Белата куќа.

Откако првата дама и синот Барон ја разгледале и го дале симболичното одобрување, елката била внимателно однесена во Сината соба.


За овој радосен, празничен настан, Меланија објави видео на нејзиниот Твитер профил и се заблагодари за прекрасната новогодишна елка која ќе го краси нивниот дом.


First son Barron Trump, who's grown taller than his mother in heels, surveys the Wisconsin-grown Christmas tree arriving at the White House Monday afternoon 

A rapid rise: Here, pictured on November 9 last year, Barron can be seen standing a couple of inches shorter than his mother 

Barron, 11, was as tall as his mother despite her massive heeled boots

Eleven-year-old Barron Trump (left) and his mother Melania Trump (right) surveyed the new White House Christmas tree 

Reporters microphones are seen dangling over Melania and Barron Trump as they check out the 2017 White House Christmas Tree 

The first lady kept it casual with a red top, jeans, heeled boots and a plaid jacket, pulled over her shoulders - a style she seems to adore 

First lady Melania Trump (left) smiles at her son Barron Trump (right) as they take a look at the official White House Christmas tree 

Barron Trump and Melania Trump quickly surveyed the White House Christmas tree in front of reporters Monday on the White House's North Portico 

Barron Trump and Melania Trump stand alongside the Chapman family of Silent Night Evergreens, who furnished the tree 

Barron will be spending Thanksgiving at Mar-a-Lago with his parents - not the White House

 Barron joined his mom as they chatted with the Chapman family 


No comments

Powered by Blogger.