4 ѕвезди кои одбиваат да им помогнат на своите сиромашни браќа и сестри

Работата во будното око на јавноста си има свои предности, но и маани. Една од поголемите маани е дефинитивно што ниту еден семеен проблем или тајна не може да остане во рамките на семејството.

Пишува: Точка

Па така, шпекулациите за скржавата страна на богатите ѕвезди многу лесно излегуваат на виделина.

Овие богати ѕвезди ги бие глас дека не им помагаат на своите посиромашни браќа и сестри:

Хали Бери – нема контакт со својата сестра, со која тврди дека заедно биле израснати од насилниот татко кој воедно бил алкохоличар. Нејзината сестра пак, не ја потврдува оваа приказна, туку напротив, го штити својот татко. Оттогаш не се во контакт.Мадона – има сиромашен брат кој е речиси бездомник, но заради тоа што подлегнал под дејство на дрога и алкохол, и неколкупати бил во затвор, Мадона со своите милијарди одбива да му помогне.Џулија Робертс – нејзината полу сестра со години се борела со зависност од дрога, но Џулија никогаш не ѝ помогнала. Неколку години подоцна извршила самоубиство, а најблиските ја префрлиле вината на апатијата на Џулија.Мараја Кери – има империја вредна стотици милиони, но одбива да ѝ помогне на својата сестра Алисон, со која е оддалечена од 1990-тите. Мараја одбива било каков контакт заради тоа што сестра ѝ е поврзувана со дрога, алкохол и заработува продавајќи си го телото.

No comments

Powered by Blogger.