Одберете врата и откријте како ќе ви заврши 2017-та

По сите предизвици со кои се соочивте изминатиов период, каков ќе биде крајот на 2017 и почетокот на 2018?Дали и вие чувствувате дека времето ви лета? Денови, седмици, месеци минуваат без да трепнете.

Некако се приближивме и до крајот на 2017 година.

Врата број 1

Предизвиците со кои се боревте ќе бидат зад вас и ќе влезете храбро во новата година, полна со ветувања и возбуда. Ќе се фокусирате на решенијата, наместо на проблемите што ги имавте, и ќе го гледате најдобриот можен резултат од секоја ситуација.

Во новата година ќе се будите чувствувајќи се среќни и ентузијастични за животот. Ќе заборавите на неволјите од 2017 година и ќе се фокусирате на прекрасните работи што 2018 ги има подготвено за вас.

Врата број 2

Крајот на 2017 и почетокот на 2018 година ќе ви бидат старт на промените кон подобро. Сите ваши грижи и стравови ќе бидат тргнати на страна, затоа што ќе се почувствувате подготвени за промените што сакате да ги видите кај себеси.

Ќе погледнете наназад со насмевка за годината што изминала и ќе се смеете уште послатко на работите кои ви претстојат во 2018. Ви следува година полна со среќа, љубов и возбуда.
Врата број 3

На 2017 ќе гледате со сатисфакција и среќа. Ќе бидете ослободени од стресот што животот ви го приреди и ќе се чувствувате подготвени да го зграбите секој нов ден од 2018 со љубов и надеж.

Ќе ја имате довербата во луѓето, која претходно ви недостигаше. Исто така, ќе зрачите со самодоверба и ќе мамите комплименти од сите околу вас. Ќе бидете храбри како никогаш претходно.
Врата број 4

Ве очекуваат успех, среќа и љубов. Ќе ѝ кажете „збогум“ на негативноста од изминатата година и ќе го поздравите оптимизмот. Ќе имате верба и ќе ги спроведете решенијата што може да ви го подобрат животот.

Ќе се чувствувате подобро и ќе им верувате на инстинктите. Сите сегашни проблеми ќе станат минато и ќе го гледате доброто, како во себеси, така и во другите.
Врата број 5

Ќе погледнете на годината што измина и со насмевка ќе помислите дека дури подобри работи допрва доаѓаат. 2018 ќе ви донесе љубов, среќа и мир во секој аспект од животот. Пред вас ќе се отворат низа можности за да пораснете и блеснете.

Ќе ви изгледа како да сонувате затоа што секој ден ќе се соочувате со сè повеќе среќа. Ќе се ослободите од сета болка во минатото и во новата година ќе влезете смирено.
Врата број 6

2017 ќе заврши на моќен начин за вас, но 2018 ќе биде дури и подобра. Таа ќе биде исполнета со мир и среќа за вас и вашите сакани. Сега сè е во ред, но новата година носи успеси кои не можете ниту да ги замислите.

Ќе погледнете со насмевка на годината зад вас, но и со исчекување на сите работи што допрва доаѓаат. 2018 ќе ви биде година што ветува среќа, љубов и возбуда.

No comments

Powered by Blogger.