Што се случува во вашето тело ако пушите по 1 кутија цигари на ден?

Image result for Bukti bahayanya mengkomsumsi rokok
Пишува: Црнобело

Овој експеримент прикажува што се случува со вашето тело, односно бели дробови и грло, доколку пушите по една кутија цигари на ден, во текот на еден месец. Вреди да се изгледа видеото кое можеби ќе ви го промени ставот за пушењето.

No comments

Powered by Blogger.