Samsung експлицитно „ги уништи“ Apple во новата реклама (видео)

Пишува: Точка

Рекламата насловена како „Растење“ го следи растењето и напредокот на iPhone во последните 10 години, односно почнувајќи од моделот од 2007-ма година, па до денешниот најпосакуван iPhone X.

Ова е веројатно е најексплицитниот маркетинг потег на Samsung и вреди да го изгледате до последна минута.


Ваше е да одлучите дали сте тим Samsung или тим Apple:

No comments

Powered by Blogger.