Видео: Отпакување на Nokia 8

Nokia 8 е еден од најновите смартфони на Nokia брендот, сега во сопственост на HMD Global. Да погледнеме како изгледа неговото отпакување:

Пишува: GSM.mk

Снабден со Snapdragon 835, Nokia 8 го има истиот хардвер како и најпопуларните Android телефони во моментов, но многу пониска цена од нив. Уредот веќе е достапен во Европа.

Во кутијата се наоѓа:

Nokia 8
Слушалки
USB-C
Полнач
Упатство
No comments

Powered by Blogger.