Колку чини iPhone X во неколку земји во светот

Пишува: Telefoni

iPhone X со 64GB чини 999 долари, односно 1.149 долари со 256GB, во Америка. Меѓутоа, цената не е иста насекаде во светот, затоа ви го прикажуваме инфографикот со ценовникот за iPhone X.Инаку, iPhone X е најскапиот смартфон досега претставен од Apple, кој беше јубилејно претставен на 10 годишнината од презентирањето на првиот iPhone во светот. Очигледно е дека цената на телефонот е повисока во другите земји. Како ви се чинат цените?

No comments

Powered by Blogger.