Згодниот Џастин Трудо со откопчување на кошулата откри во што е маскиран за Halloween


Пишува: Црнобело

Премиерот на Канада, кој и онака е миленик на жените, најде супер начин да ја покаже маската за Halloween - со откопчување на кошулата.

No comments

Powered by Blogger.