Како изгледа една акција на обезбедувањето на Путин: Тие се подготвени на сè - за нив не постојат никакви препреки

Пишува: Точка

Претседателот на Русија, Владимир Путин, дефинитивно е еден од најчуваните политичари на планетата.

Неговите телохранители се врвно обучени и претставуваат вистински непремостлив бедем за сите оние кои ќе помислат да му се заканат на шефот на Кремљ.

За нив нема никаква пречка, никаква нерешлива ситуација. Па дури ни ваква:

No comments

Powered by Blogger.