Дождот е магичен, носи внатрешен мир

Мистична атмосфера и инспиративни сцени, преку фотките во продолжение ќе го засакате дождот.

Пишува: Црнобело


„Кога животот ви носи дождови, облечете убави чизми и скокајте во вирчињата“, „Сите што велат дека сонцето носи среќа, никогаш не танцувале на дождот“, „Некои луѓе го чувствуваат дождот, други само се воденат од него“ се само дел од цитатите што ја прикажуваат убавината на дождот.

Овие тмурни денови наместо да бидете во депресија затоа што врне без прекин, вие концентрирајте се на убавината на дождот.

Дозволете да завладее со вас и почувствувајте внатрешен мир.

Есенските денови се совршени за бакнежи, прегратки, прошетки и танцување на дожд.

No comments

Powered by Blogger.