Креативните не знаат математика: Брутално искрени описи на карактерните особини

Фактот дека не постојат двајца сосема исти карактери во светот е фасцинантен. Сите луѓе се различни, на различен начин се однесуваат, сакаат, реагираат, се лутат и слично.

Пишува: Црнобело

Честопати, луѓето знаат нивните маани да си ги прикажат во позитивно светло, или малку да ја „дотераат“ вистината за нивните особини.

Некој што во кратката биографија ќе си напише дека е креативен, всушност може само да значи дека не го бива за математика или логика.

Овие брутално искрени описи имаат за цел да ги прикажат човечките особини во вистинското светло, но и да ве насмеат:No comments

Powered by Blogger.