Таа имаше се', кариера, слава, убавина: A сега е “уловена” во потполно бесрамно издание кое ги шокираше сите!

Пишува: Точка

Таа можеше да се пофали буквално со се' – прекрасен глас, успешна кариера, изглед на којшто се воодушевуваа сите... А сега, се чини дека ситуацијата е потполно поинаква!

Џесика Симпсон (37) сите ја знаевме како симпатичната пејачка од Тексас, којашто некогаш ги имаше симпатиите на сите од целиот свет. Публиката просто ја обожуваше, а нејзините хитови беа навистина популарни, додека пак природниот изглед којшто го негуваше таа на сите им служеше како пример.

Меѓутоа, хитовите, исто како и самата таа, паднаа во заборав, а неодамна Џесика дури беше и снимена во издание коешто некогашните обожаватели навистина ги разочара. Нејзиниот нов имиџ воопшто не не' потсетува на некогашната Џесика којашто ја познававме сите...Матни очи, грубо движење, гримаси и очигледен вишок на килограми – тоа се всушност и само дел од нештата за коишто јавноста на големо зборува.

Сите коишто биле околу пејачката морале добро да внимаваат на секој нејзин чекор, но тоа повторно не помогнало бидејќи Џесика во повеќе навради се нашла на подот...

Ниту најмалку ласкаво издание – велат сите. А ние единствено само се надеваме дека следниот пат Џесика ќе ја видиме во малку поинакво издание. Онака како што сите ние некогаш и ја познававме...

No comments

Powered by Blogger.