Визуелен тест: Која брава ќе ја отворите со клучот?

Визуелните загатки се секогаш предизвик за умот. Навидум изгледаат лесно, но со некои од нив добро ќе се помачите.Оваа загатка е многу едноставна.

Размислете убаво и обидете се да одговорите на прашањето:

Која брава ќе ја отворите со клучот?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
vizuelen-test-koja-brava-kje-ja-otvori-kluchot-03.jpg
Обликот на седмата брава одговара на обликот на клучот.

Колку време ви требаше за да се одлучите? Погодивте ли?

No comments

Powered by Blogger.