Шефот ѝ платил на својата работничка да шета гола пред колегите: Така ги мотивирал вработените

Пишува: Точка

Шеф на една полска компанија наводно ѝ платил на една од своите вработени да се соблече гола и да прошета покрај машките колеги со цел да ги мотивира вработените.

На снимката може да се види како голата жена поминува покрај мажите кои што ѝ аплаудираат и се смеат.

Како што пренесуваат полските медиуми, сето ова се случило во една брокерска куќа во главниот град на Полска - Варшава, а наводно откако се појавило видео од сцената и се проширило на интернет, жената веднаш дала отказ.

No comments

Powered by Blogger.