Жена му одржа лекција со ќотек на манијакот што ја нападна


Пишува: Црнобело

Погледнете како изгледа процесот на создавање моливи во оваа германска фабрика во дел од епизодата на „How It's Made“.

No comments

Powered by Blogger.