Трудница отишла на ултразвук, а откако го видела лицето на своето бебе сите ѝ рекле да абортира


Пишува: Точка

Тоа е најстрашната работа која сум ја видела во животот”, рекла идната мајка.

Трудницата Шарни Тарнер објавила фотографија од ултразвукот на своето бебе со која ја шокирала јавноста. Имено, на ултразвукот се гледала главата на бебето коja наликувала на мртoвечки череп.

„Техничарот на ултразвук одлучи да направи снимка од лицето на детето од предната страна и тоа е најстрашната работа која сум ја видела во животот”, напишала Шарни на Твитер.

Мајката, се разбира, се шегува, но помеѓу бројните коментари се најдоа и оние негативните кои ѝ советувале веднаш да абортира.


Таа на таквите злобни коментари не се одѕвала, туку само објаснила дека всушност така изгледа човечкиот череп на снимките на ултразвукот.

Погледнете ја фотографијата:

No comments

Powered by Blogger.