Ким Кардашијан на „жешкото столче“ во шоуто на Елен ДеџенерисПишува: Црнобело

Погледнете какви одговори даде Ким на интересните прашања на „жешкото столче“ кои ги смисли водителката Елен Деџенерис во нејзиното шоу.

No comments

Powered by Blogger.