Славни личности или бездомници?


Пишува: Црнобело

Видео кое е доказ дека ако се тргне целата шминка, модерна фризура и дизајнерска облека од славните личности, многумина кога ќе ги сретнат на улица ќе помислат дека се бездомници. А, дел од славните дури и преферираат таков изглед приватно.

No comments

Powered by Blogger.