Во гардероберот на Опра Винфри (фото)

Тимот на Coveteur, чија специјалност е „чепкањето“ по плакарите на славните, овојпат се нурна во колоритниот гардеробер на Опра Винфри.Како една од најмоќните жени на денешницата, разгледувањето на гардероберот на Опра е огромно задоволство за секоја жена.

Секогаш елегантна, класична и едноставна, конечно знаеме како и каде се случува модната магија на оваа жена:

No comments

Powered by Blogger.