Калкулатор: Пресметајте за колку време сестрите Кардашијан ја заработуваат вашата плата

Секојдневно ги следиме што направиле, каде биле и што облекле, без да се освестиме дека благодарение на нас, Кардашијан се едно од најбогатите и највлијателни семејства.

Пишува: Црнобело

Некој се сетил да направи страна каде може да пресметате точно колку време ѝ треба на секоја Кардашијан-Џенер сестра да ја заработи вашата годишна плата.Предупредување: Нема да бидете најсреќни, но вреди да проверите.

Кликнете ТУКА за да пресметате.

No comments

Powered by Blogger.