Адријана Лима објавила фотографии од својата куќа по ураганот Урма - и ништо не е исто

Пишува: Точка

Убавата манекенка со сите споделила како изгледа нејзиниот дом по страшните временски неприлики.

Адријана Лима се вратила во својот дом на Флорида, откако, далеку од ураганот Ирма кој зад себе оставил урнатини и пустош, уживала со своето момче, турскиот писател Метин Хара.Како што јасно се гледа на фотографиите што ги објавила, голема штета е нанесена и на нејзиниот дом.Нејзиниот скутер, како и се што било пред вилата и во водата, е целосно уништено.Се е полно со дрва, ѓубре и се што ураганот носел со себе.


No comments

Powered by Blogger.