Илустрации кои го греат срцето: Убавините кога живееш со куче

Кучињата безусловно ги обожаваат своите сопственици. Нивните сопственици пак, свесни се колку е тешко да се постигне барем приближен реципроцитет на емоциите.

Пишува: Црнобело

Но, верувајте во себе и верувајте дека сте најдобриот сопственик кој едно куче може да го посака.

Бидејќи овие моменти се непроценливо богатство и за двете страни:

Кутрињата се секогаш среќни кога ги делат задоволствата со вас.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-02.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-03.jpg

Но, и тешките моменти.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-04.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-05.jpg

Иако имате еден куп главоболки кога ќе излезете да прошетате

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-06.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-07.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-08.jpg

Верувајте дека постојано сакаат да ве усреќат и ве следат во чекор.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-09.jpg

По извесен период дури почнувате да си наликувате.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-10.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-11.jpg

Кутрињата може да бидат судбински пријатели.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-12.jpg

Ноќта со нив никогаш не е тивка и депресивна.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-13.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-14.jpg
ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-15.jpg

Секогаш го наоѓаат најудобното место на креветот

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-16.jpg

И во вашето срце.

ilustracii-koi-go-great-srceto-ubavinite-koga-zivees-so-kuce-17.jpg

No comments

Powered by Blogger.