Каков блам пред милиони луѓе: На шпанската водителка на црвениот тепих ѝ "ѕирнале" голите гради, а потоа се свртела и покажала уште нешто

Пишува: Точка

Шпанската водителка, 33-годишната Адријана Абениа, доживеала тотална катастрофа на црвениот тепих, за време на доделувањата на наградите на едно списание во Мадрид.

Имено, водителката се појавила во црна, проѕирна тоалета до подот, и цело време позирала со широка насмевка на лицето.Меѓутоа, уште поголемо внимание привлекла кога ѝ "ѕирнале" градите. Адријана шокирано ја покрила устата и се обидела да ја исправи штетата вртејќи се со грб. Во тој момент, сите можеле да го видат и нејзиниот задник.


No comments

Powered by Blogger.