Поранешната тенисерка Ана Иванович е трудна!

Пишува: Точка


Ана Иванович и Бастијан Швајнштајгер наскоро ќе станат родители.

Според пишувањата на германскиот магазин "Bild", поранешната тенисерка Ана Иванович е трудна. Новиот член во семејството треба да пристигне на пролет во 2018 година.За овој магазин било потврдено дека Ана е во четвртиот месец од бременоста, така што месец Март ќе биде терминот кога Ана ќе се породи.

Моментално, Ана и Бастијан се немаат огласено во врска со оваа вест.

No comments

Powered by Blogger.