Зошто сме анксиозни?


Пишува: Црнобело

Возбудата, тремата и нервозата пред некој важен настан во животот се нормални, но кај многумина, ваквите емоции се јавуваат и во едноставни ситуации од секојдневието. Зошто е тоа така?

No comments

Powered by Blogger.