Реакцијата на Принцот Хари кога едно девојче „краде“ од неговите пуканки (видео)

Принцот Хари многупати досега покажал дека е како сите „обични“ луѓе – спонтан и со смисла за хумор.

Пишува: Црнобело

Тој заедно со неговата девојка, Меган Маркл, присуствуваше на Invictus Games во Торонто.

Додека Хари седеше во публика на еден од натпреварите, камерата улови интересен момент. Малото девојче што седеше до него упорно му јадеше од неговите пуканки, а принцот се правеше дека не забележува.

Погледнете како реагираше Хари на оваа мала „крадачка“ на пуканки:


No comments

Powered by Blogger.