Последните зборови на славните пред да го напуштат овој свет

Зборовите значат многу. Без зборовите, никогаш немаше да можеме да го искажеме сето она што го мислиме и чувствуваме.



Разговорите што ги имаме со луѓето ја прават суштината на нашето постоење, па последните зборови се своевидно заокружување на нашиот живот пред да отидеме во некој друг свет.

Во продолжение прочитајте кои биле последните зборови на славните личности, кажани или напишани, непосредно пред нивната смрт кои сигурно ќе се паметат засекогаш:





















No comments

Powered by Blogger.