Шегаџии направија лажна Apple продавница, да проверат дали луѓето ќе чекаат за новиот iPhone


Пишува: Црнобело

Еден обичен стаклен лифт беше претворен во лажна Apple продавница од страна на неколку пранкеристи, со цел да проверат дали луѓето ќе чекаат за новиот iPhone X. За жал, не требаше многу време за да се формира редица.

No comments

Powered by Blogger.