9 причини заради кои може да ве остави дури и девојката која ве сака повеќе од сè на светот

Мажите веруваат дека кога еднаш ќе ја освојат жената, повеќе нема потреба да се докажуваат пред неа.

Пишува: Црнобело

Но, следи изненадување – очекувајте заминување и гласно трескање на вратата доколку ги правите овие 9 работи.


Колку и да ве сака, тие ќе ја натераат да си замине од вас:

1. Не чувствува дека има поддршка и грижа од ваша страна


2. Изморена е од тоа да ги исполнува вашите очекувања (и постојано да не е доволно добра)


3. Чувствува дека не е единствена


4. Изморена е од вашата недоверба и постојана контрола


5. Вие сте изворот на негативности


6. Потекнувате од комплетно различни светови


7. Детинести сте и никогаш не планирате да пораснете


8. Не сте сигурни што сакате и таа го забележува тоа бидејќи не си стоите на зборот


9. Плановите за иднината не ви се поклопуваат

No comments

Powered by Blogger.