Девојка ги доживува своите „5 минути слава“ на Инстаграм затоа што е копија на Бијонсе (фото)

20-годишната Британи Вилијамс од Детроит привлече голем број на следбеници на Инстаграм поради неверојатната сличност со Бијонсе.


Пишува: Црнобело

Освен што на нејзините фотки луѓето секојдневно пишуваат колку таа личи на поп-ѕвездата, Британи вели и дека честопати ја застануваат на улица и мислат дека е Бијонсе.

Иако сличноста помеѓу нив е огромна, Британи не мисли баш така и дури ѝ пречи што луѓето постојано ѝ досадуваат со таа приказна.

„Искрено, не мислам дека баш до толку си личиме. Таа е прекрасна жена, исто како и јас. Господ ја создал неа за да биде Бијонсе, а мене за да бидам јас. И јас уживам да си бидам јас“, кажа Британи во интервју за „MTO News“.

Во продолжение погледнете ги фотките од нејзиниот Инстаграм профил на кои сличноста со Бијонсе е огромна:

Beyonce feature

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Brittany Williams The Lady Said To Have 'Stolen' Beyonce’s Face

Brittany Williams The Lady Said To Have 'Stolen' Beyonce’s Face

Brittany Williams The Lady Said To Have 'Stolen' Beyonce’s Face

Brittany Williams The Lady Said To Have 'Stolen' Beyonce’s Face

Brittany Williams The Lady Said To Have 'Stolen' Beyonce’s Face

Brittany Williams
No comments

Powered by Blogger.