Луксуз, патувања и секс сцени во црвената соба: Нов трејлер за „50 нијанси ослободени“ (видео)

Почнува еуфоријата околу следното продолжение на „50 нијанси“, откако беше промовиран официјалниот трејлер од цели 2 минути и 20 секунди.

Пишува: Точка

Во него се случуваат многу нови моменти – згодна архитектка го демне Кристијан, страста се враќа во црвената соба, но и се сели на неколку фантастични дестинации.

luksuz-i-seks-sceni-vo-crvenata-soba-nov-trejler-za-50-nijansi-oslobodeni-4.jpg
luksuz-i-seks-sceni-vo-crvenata-soba-nov-trejler-za-50-nijansi-oslobodeni-5.jpg
luksuz-i-seks-sceni-vo-crvenata-soba-nov-trejler-za-50-nijansi-oslobodeni-6.jpg
Секако, тука е и венчавката и луксузот кој ѝ следува на Ана како госпоѓа Греј.
luksuz-i-seks-sceni-vo-crvenata-soba-nov-trejler-za-50-nijansi-oslobodeni-3.png
luksuz-i-seks-sceni-vo-crvenata-soba-nov-trejler-za-50-nijansi-oslobodeni-2.jpg
Задолжително изгледајте до последна секунда:


No comments

Powered by Blogger.