Амал Клуни 3 месеци по породувањето - подеднакво слаба како и пред да остане бремена

Амал Клуни ги роди близнаците Александар и Ела во јуни, а веќе деновиве се враќа на деловните обврски.

Пишува: Црнобело

Забележана е во Њујорк, облечена во црвен деловен костим искомбиниран со штикли со боја на кожа и идентична чанта.

Покрај тоа што изгледа фантастично, можеме да заклучиме дека породувањето апсолутно не ѝ додаде килограм плус.

Изгледа подеднакво слабо како и претходно:

amal clooney george clooney news pictures outfit

amal clooney george clooney news pictures outfit

amal clooney george clooney news pictures outfit


No comments

Powered by Blogger.