Бијонсе и Џеј се подновија со втор дом од „скромни“ 26 милиони

Пишува: идивиди

Бијонсе и Џеј Зи се подновија со нова куќа во East Hampton N.Y која чини 26 милиони долари.

Куќата има 7 спални и 7 тоалети распространети на 12.000 метри квадратни површина, со прекрасна градина која е на самото крајбрежје.

Неодамна Бијонсе и Џеј купија огромна куќа во Малибу која чини над 80 милиони долари.

Во мај годинава Forbes излезе со пресметка дека славните пејачи се двојка од милијарда долари, во која Џеј има удел со 810 милиони, а Бијонсе со 350 милиони.

Погледнете ја новата куќа:

No comments

Powered by Blogger.