Осум холивудски дами кои денес изгледаат подобро отколку пред 15 години

Пишува: Точка

Совршената фризура како и блескавата, густа и сјајна коса е одличен “украс” на секоја жена.

Колкава моќ има всушност овој женствен детаљ најдобро докажуваат фотографиите на познатите убавици од минатото, кои и покрај годините, поради нивните фризури и третмани на коса, тие изгледале помалку атрактивно отколку денес.

Овие холивудски дами, во своите почетоци на кариерата полека го освојувале ѕвезденото небо, а на тој пат нивниот изглед прошол низ бројни трансформации. Најдрастичните промени можеме да ги забележиме на нивното лице, но и коса, поради кои денес тие изгледаат подобро, поубаво, посвежо и помладо отколку пред 15 или 20 години.

Било да се работи за погрешна боја, фризура или пак текстура, овие ѕвезди денес изгледаат многу поатрактивно. Во продолжение, погледнете ги најголемите и најинтересните промени кај познатите ѕвезди.
No comments

Powered by Blogger.