Викторија Бекам мета на осудувања заради фотка на која 12-годишниот син Круз „пие алкохол“

Викторија Бекам е славната мајка која во последниве неколку часа е мета на строги осудувања и безмилосни критики заради една фотка од нејзиниот син Круз.


Пишува: Црнобело

Викторија на Инстаграм сподели фотка од нејзиниот 12-годишен син и негов пријател, покрај базен во Лос Анџелес, на зајдисонце, со високо кренати чаши.

Но, оние кои ја видоа фотката побрзаа да ја прокоментираат содржината на чашите.

За среќа, Викторија ги разреши дилемите со еден хаштаг додаден малку подоцна - #fizzyapplejuice.

На луѓето не им треба многу за да судат...

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

No comments

Powered by Blogger.