Топ 10 нотари во Македонија со најголема заработка за 2016 година

Пишува: Точка

Според податоците добиени од Централен регистар на Република Македонија минатата година нотарите добро се офајдиле.

На врвот на листата според најголеми приходи е Нотарот Зафир Хаџи – Зафиров со приходи од 640 илјади евра и добивка од 340 илјади евра.

Останатите нотари имале приходи од 266 до 608 илјади евра и добивки од 56.000 до 365 илјади евра.

No comments

Powered by Blogger.