Актерите од Lost, 13 години подоцна - Кој колку остарел?Иако многумина не беа воодушевени од крајот на серијата, сепак многумина будно ја следеа и сакаа да откријат која е приказната зад пустиот остров.За голем дел од актерите, токму Lost беше шансата да се пробијат на филмското платно.

Иако тешко ќе поверувате дека помина повеќе од 1 декада, сепак вистината е дека за 13 години дел од нив остареа, а дел си го сочуваа шармот.

Како изгледаат денес?

Matthew Fox (Jack Shepard)


Evangeline Lilly (Keith Austin)


Josh Holloway (Sawyer)


Terry O'Quinn (John Locke)


Navin Andrews (Saeed Jarra)


Jorge Garcia (Hurley Reyes)


Emily de Ravin (Claire Littleton)


Kim Yong-gin (Song Kwon)


Daniel De Kim (Gene Kwon)


Dominic Monahan (Charlie Pace)


Ian Somerhalder (Boon Carlisle)

akterite-od-lost-13-godini-podocna-koj-kolku-ostarel-11.jpg

No comments

Powered by Blogger.