Еве каде може да го гледате во живо претставувањето на iPhone 8!

Официјално, на 12 септември, Apple ќе претстави три нови iPhone модели, заедно со новата Apple Watch серија. За среќа, настанот може да го гледате во живо!Доколку имате iOS уред (iPhone, iPad или iPod touch), потребно е да го отворите линкот преку Safari и да ви работи уредот на iOS 7.0 или понов систем.

Доколку гледате на Mac, потребен ви е Safari 6.0.5.

Доколку гледате на Microsoft, потребен ви е Microsoft Edge пребарувач кој работи на Windows 10.

Настанот може да го гледате тука.

No comments

Powered by Blogger.