Фото битка: Galaxy Note 8 vs LG V30

Време е за уште една, брза, фото битка.

Пишува: GSM.mk

Како мало потсетување, Note 8 доаѓа со две 12 мегапикселни камери и селфи камера од 8 мегапиксели. V30 доаѓа со 16 и 13 мегапикселна камера од задната страна и 5 мегапикселна камера од предната страна. Да почнеме:

сцена 1

1. Galaxy Note 82. LG V30сцена 2

1. Galaxy Note 82. LG V30сцена 3

1. Galaxy Note 8


2. LG V30сцена 4

1. Galaxy Note 8


2. LG V30


Кој е победникот? :)

No comments

Powered by Blogger.